Южен Ел Монте, Калифорния, родителите бяха шокирани да научат миналата седмица,

...
Южен Ел Монте, Калифорния, родителите бяха шокирани да научат миналата седмица,
Коментари Харесай

Калифорнийска предучилищна учителка е уволнена, след като е поставила успокояващи настроението лепенки на ученици без съгласие

Южен Ел Монте, Калифорния, родителите бяха шокирани да научат предходната седмица, че преподавател в заведение за дневни грижи е сложил успокояващи настроението стикери, известни като „ Zen Patches ” върху деца в предучилищна възраст без единодушието на родителите.

FOX 11 Los Angeles съобщи, че родители на възпитаници от Options for Learning Head Start са били възмутени и в този момент упорстват за отговорност на учителите и сигурност на децата.

Две от децата, наранени от лепенките, 3-годишно и 4-годишно, споделиха на чиновниците за слагането на лепенките в изявленията.

Междувременно родителите показаха паниката си от обстановката пред сектора, съобщавайки, че стикери са сложени на всяко дете в класната стая, след което са отстранени, преди учениците да бъдат освободени за деня.

„ Бяхме сюрпризирани и в действителност смутени, тъй като водите децата си и очаквате да е добре, знаете “, сподели родителят Вики Кано пред новинарската станция.

Новината гръмна, когато майка на едно от дец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР